Telefon: 7876 8672 – kontakt@toenderbmx.dk

Aktuelle Tilbud – Klik Her!

Hvis du skal have anskaffet en emhætte, har du muligvis allerede en idé om, hvilken slags, du vil have, i forhold til hvad der passer til netop dit køkken. Du har muligvis en idé om størrelse og farve, men bliver måske alligevel overrasket over det store udvalg, der pludseligt er med til at gøre dig helt forvirret.

Du kan derfor se på nogle af de behov, du muligvis ønsker, at din emhætte skal opfylde. Med det store udvalg af emhætter, følger også en række forskellige funktioner og egenskaber. Nogle, du måske finder anvendelige, og andre, du er ligeglad med.

Uanset dine behov kan du her finde et overblik over de ting, du kan tage med i dine overvejelser:

Hvilke egenskaber har emhætten emhætten?

Hvilken type emhætte, du leder efter, siger meget om dine behov. Et er, at den gerne må være stilfuld og pæn og passe godt ind i dit køkken. Noget helt andet er emhættens egenskaber.

Emhætte er betegnelsen for en praktisk funktion i køkkenet, men hvordan den fungerer afhænger af egenskaber som:

  • Kapaciteten; en emhættes kapacitet siger noget om, hvor effektiv den er til at rense dit køkkenrum. Jo, større køkken, jo større behov for højere kapacitet.
  • Størrelsen på emhætten; en bredere emhætte har et brede opfang af partikler, fedt og andet, som du ønsker, at emhætten skal opfange. Tænk derfor godt over størrelsen.
  • Emhættens støjniveau; her er der stor forskel om emhætter, og det kommer naturligvis an på dine behov. De fleste går efter en emhætte med et lavt støjniveau af den simple årsag, at den larmer mindre. Mindre støj er mere ro, og der er ikke noget som en støjende emhætte, der kan skabe frustration og overdøvende larm.

Hvilken type emhætte leder du efter?

Med årene er udviklingen af emhætter gået hurtigt, og der findes derfor en masse forskellige variationer, som ikke var tilgængelige for bare 10-15 år siden. Det er derfor også en beslutning i sig selv, hvilken type emhætte, du ønsker. Nogle er måske ikke en gang klar over, hvor mange typer emhætter, der findes, og derfor kan præsentationen til de mange variationer åbne op for helt nye muligheder. Du kan fx få disse emhætter:

  • Indsats; med denne type indsatsemhætte er den integreret i køkken, så den ikke er synlig.
  • Frihængt; en frithængt emhætte monteres ned fra loftet, hvis du fx skal have en emhætte ved en køkkenø.
  • Væghængt; en klassisk placering af en emhætte, som i dag dog også kan fås som en skråthængende variation.